Αλυφαντής Νεκτάριος

ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος – ΙΕΚ τεχνικού ελέγχου ρύπανσης και εγκαταστάσεων αντιρρύπανσης

Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

 

Ο Νεκτάριος Αλυφαντής, γεννήθηκε το 1973 στη Σύρο όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Πόπη Τσομπανά και πατέρας της εξάχρονης Κατερίνας.

Το 1991 αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λυκείο Σύρου και το 1995 αποφοίτησε από το Ι.Ε.Κ Πειραιά σαν Διπλωματούχος στην ειδικότητα: «Τεχνικός Ελέγχου Ρύπανσης και Εγκαταστάσεων Αντιρρύπανσης».

Έχει εργαστεί σαν υπάλληλος γραφείου σε τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, σαν υπεύθυνος πωλήσεων, στη λιανική και τη χονδρική, σαν υπεύθυνος καταστήματος στα καταστήματα «Radioshack Σύρου» και «You store Σύρου» και σαν εκπρόσωπος πωλήσεων στα καταστήματα «Γερμανός Σύρου» και «Wind Σύρου».

Σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις ως Σύμβουλος Διαφήμισης και διαδικτυακής προβολής στην  Εταιρία «Χρυσός Οδηγός Ν. Κυκλάδων».

Μιλάει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Τα ενδιαφέροντα του είναι οι υπολογιστές, ο κινηματογράφος, η μουσική ενώ ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό αφού είναι ενήλικο μέλος παγκόσμιας εθελοντικής κίνησης για παιδιά.

Τις ελεύθερες ώρες του, τις περνά με την οικογένειά του.

Θέτει πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές κάνοντας την προσπάθεια του να γίνει το νησί μας «ο τόπος που μας αξίζει».