Βαμβακούρης Κώστας

ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αρτοποιός, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κυκλάδων, τ. Πρόεδρος Συνδέσμου Αρτοποιών Σύρου – Τήνου

Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

 

Ο Κωνσταντίνος Βαμβακούρης, 42 ετών σήμερα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σύρο. Είναι παντρεμένος με την Βιργινία Κοσκινά, με την οποία έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, τον Χρήστο και την Κατερίνα, φοιτητες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και την Νίκη, φοιτήτρια της Α.Σ.Ο.Ε.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου. Από την ηλικία των 20 ετών και μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του «Αρτοποιείο Χρήστου Βαμβακούρη» για 5 έτη. Από το 1998 και μέχρι σήμερα διατηρεί την ίδια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία απασχολεί 5 άτομα προσωπικό. Έχει διατελέσει για 3 χρόνια Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αρτοποιών Σύρου – Τήνου και μετά από αυτή του την θητεία διατέλεσε πρόεδρος του ανωτέρου σωματείου για 6 χρόνια. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Επίσης, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Αθλητικό Σωματείο Ποδοσφαίρου «Άνω Σύρος».

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το ψάρεμα, το ποδόσφαιρο και παρακολουθεί τους αγώνες του Φοίνικα Σύρου στο βόλεϊ.