Μαραγκού ΕιρήνηΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ, Εργαζόμενη σε Οικογενειακή Επιχείρηση Εστίασης

Δημοτική Ενότητα Άνω Σύρου

 

Γεννήθηκε το 1979 στην Άνω Σύρο. Είναι παντρεμένη με τον  Eric και έχουν ένα γιο 1,5 χρονών.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση μεταξύ άλλων, στον Αθλητικό Τουρισμό, Hotel Animation και την Αναψυχή στη Φύση (Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού).

Έχει εργαστεί στον τομέα της Φυσικής Αγωγής, ως αναπληρώτρια στο Δημοτικό σχολείο Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, του Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης, ως υπεύθυνη γυμναστηρίου στην Α. Γλυφάδα, ως ναυαγοσώστρια, ως συνεργάτης σε εκπαιδευτικά εξωσχολικά προγράμματα βιωματικής προσέγγισης για σχολεία της Αττικής και όχι μόνο. Εκ περιτροπής, επιμελείται άρθρων σχετικών με τη Φυσική Αγωγή & την Άσκηση στο περιοδικό Vita ως επιστημονικός συνεργάτης.
Επίσης, έχει εργαστεί και στον Τομέα του Τουρισμού, ως υπάλληλος της Club Med σε ξενοδοχεία της Ελλάδος και του εξωτερικού και ως Project Manager σε ταξιδιωτικό γραφείο, με κύρια αρμοδιότητα τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και ταξιδίων κινήτρων (incentives), εντός και εκτός Ελλάδας με εμπειρία ταξιδιών σε πολλές χώρες. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε διάφορες χώρες και έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα 3 τελευταία χρόνια, διατηρεί με το σύζυγο της στην Ερμούπολη την επιχείρηση εστίασης Belle Époque café. Αντιλαμβάνεται από πρώτο χέρι τα προβλήματα του τόπου και θεωρεί ότι η ανάγκη για έργα και πράξεις είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ. Πιστεύει πως δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να μένουμε άπραγοι, απλοί παρατηρητές και σχολιαστές της φθίνουσας πορείας που ακολουθεί η Σύρος μας τα τελευταία χρόνια και πρέπει να συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην αλλαγή του σκηνικού για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!