Μπάιλας ΆκηςΜΠΑΪΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΚΗΣ)

Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου

Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

 

O Μπάιλας Ευάγγελος (Άκης), 31 ετών σήμερα, εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρεία «Exelixis – Σύμβουλοι Τεχνολογίας & Ανάπτυξης», με κύριο αντικείμενο δραστηριοποίησης την εκπόνηση οικονομικών και τεχνικών μελετών, για φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και τον σχεδιασμό, την ωρίμανση και παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων ιδιωτικών και δημόσιων επενδύσεων.

Το 2007 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών. Από το 2005 είναι εγγεγραμμένο μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο, έτος το οποίο και ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστήμιου. Κατά την διάρκεια των σπουδών του έλαβε Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για την επίδοση και διαγωγή καθώς και Έπαινο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για την υψηλότερη βαθμολογία στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004.

Από το 2009 έως και σήμερα είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου. Μέχρι το 2009 ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Σύρου, και από το 2009 μέχρι και σήμερα ασχολείται ενεργά με την αγωνιστική καθοδήγηση και διαπαιδαγώγηση μικρών αθλητών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Σύρος 2002».