Νικολοπούλου ΡάνιαΚΟΥΪΜΤΖΗ – (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ) ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

Σύμβουλος Marketing και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, Τουριστικός Επιχειρηματίας

Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

 

Η Ράνια (Νικολοπούλου) Κουϊμτζή γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Ερμούπολη της Σύρου από το 1998. Είναι 55 ετών και έχει δύο γιούς τον Τριαντάφυλλο και τον Στέργιο.

Σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε στο ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ από το 1985 έως το 1992, που δημιούργησε την εταιρία Συμβούλων ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, την πρώτη εταιρία στο χώρο,  με σκοπό την ανάπτυξη δικτύων franchise. Στην πολύχρονη πορεία της,  συνέβαλλε στην ανάπτυξη επωνύμων αλυσίδων – δικτύων, τόσο της Ελληνικής αγοράς,  όσο και της διεθνούς, τόσο με την μελέτη και οργάνωση του τρόπου ανάπτυξης αυτών, όσο και στην εξεύρεση και επιλογή των σημείων πώλησης και των κατάλληλων επιχειρηματιών, προκειμένου αυτές να αναπτυχθούν βάση του προγράμματος που είχαν .

Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε συνέδρια όπως στο MONEY SHOW , στο ΕΙΜ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ MARKETING ), ήταν μέλος της ΕΕΔΕ επί εικοσαετία  και πλέον,  καθώς και εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου FRANCHISE Ελλάδος. Συμμετείχε ενεργά και επανειλημμένως,  ως ομιλήτρια, στην έκθεσηFRANCHISE  ΚΕΜ και εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνείς εκθέσεις FRANCHISE.

Έχει αρθρογραφήσει  σε όλες τις οικονομικές εφημερίδες, ΕΞΠΡΕΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΚΕΡΔΟΣ, ΒΗΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, με πλήθος άρθρων, ως ειδικός στο FRANCHISE,  σε  θέματα σχετικά με την ανάπτυξη δικτύων και την επιτυχημένη παρακολούθηση της πορείας τους.

Την τελευταία τριετία διαχειρίζεται με επιτυχία, το μικρό πολυτελές ξενοδοχείο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ, που βρίσκεται στην οδό Βαφειαδάκη 15, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ασχολείται ενεργά με την υποστήριξη ασθενών κοινωνικών ομάδων του Νησιού μας και κάθε χρόνο οργανώνει τον Δεκέμβριο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΒΑΖΑR, για την υποστήριξη του έργου της ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΥΡΟΥ καθώς και των ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ της πόλης μας (ΑΓΙΟΣ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ).

Είναι εκλεγμένο μέλος στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ, όπου έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις αυτού του φορέα.

Ενδιαφέρεται για τον κινηματογράφο, θέατρο και για ότι συμβαίνει στην πόλη και το Νησί μας.