Ξενικάκη ΈλεναΞΕΝΙΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)

Ασφαλιστική Σύμβουλος, Τ.Ε.Ι. Αθηνών – Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

 

Η Έλενα Ξενικάκη είναι 32 ετών σήμερα, κόρη του Παναγιώτη Ξενικάκη, ενός απ’ τους ιδρυτές και Οικονομικούς Διευθυντές του Νεωρίου Σούπερ Μάρκετ, και της Πιπίνας Μαντού. Είναι μητέρα μιας πεντάχρονης κόρης της Φανερωμένης-Δέσποινας.

Είναι πιστοποιημένη αριστούχος ασφαλιστική σύμβουλος από την Τράπεζα Ελλάδος και πτυχιούχος της σχολής ΣΔΟ-ΤΕ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών όπου και αποφοίτησε το 2003. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στις Επιχειρησιακές Επικοινωνίες και στο χειρισμό του πελάτη και την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Επίσης, έγινε δεκτή με υποτροφία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Deree λόγω της άριστης γνώσης της στην Αγγλική Γλώσσα για την συνέχιση των σπουδών της. Μεταξύ άλλων εργάστηκε σε πολλές διαφημιστικές εταιρείες των Αθηνών, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Citybank καθώς και στα τμήματα Διοίκησης πολλών ξενοδοχείων εντός και εκτός Σύρου λόγω της ειδικότητας της σε θέματα Τουρισμού.

Λατρεύει τη λογοτεχνία και το διάβασμα, συνεργάστηκε με θιάσους στην Αθήνα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και στον Κiss Fm. Χαρακτηρίζει το εαυτό της σαν πνεύμα ανήσυχο και ακούραστο. Τελευταία μεγάλη αγάπη ερασιτεχνικά η λήψη πλάνων και φωτογραφιών με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και θέλει να προσφέρει στον τόπο της μέσα από την ΣΥΡΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.