Ραουζαίος ΠέτροςΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Άνεργος, Αντιπρόεδρος Α.Ο. Σύρου

Δημοτική Ενότητα Άνω Σύρου

 

Ο Πέτρος Ραουζαίος, του Μάρκου και της Αγγελικής, γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής το 1990 και μεγάλωσε στην Ερμούπολη Σύρου.

Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Σύρου (Θεωρητικής κατεύθυνσης).

Τέως Φοιτητής Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας). Κάτοχος πτυχίων της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Πτυχιούχος Πληροφορικής (Keycert). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Δασοπονίας – Δασολογίας στο Ι.Ε.Κ. Σύρου, σεμινάρια Αθλητικού Μanagment & Marketing με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και σεμινάρια Ασφαλιστικού Συμβούλου από την International Life και την Ευρωπαική Πίστη.

Από το καλοκαίρι του 2009 ασχολείται ενεργά με τον Αθλητισμό του νησιού μας και συγκεκριμένα υπήρξε ποδοσφαιρικός παράγοντας στην ομάδα του Α.Ο. Άνω Σύρου από το 2009 έως το καλοκαίρι του 2012, στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και μετέπειτα του Αντιπροέδρου. Από το καλοκαίρι του 2012 έως και τον Δεκέμβριο του 2012 διετέλεσε παράγοντας του νεοσύστατου σωματείου του Αίαντα (Ajax) Σύρου.

Από τον Ιανουάριο του 2013 έως και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος Α΄ και Γενικός Γραμματέας του Ιστορικότερου Αθλητικού σωματείου του νησιού μας αλλά και του νομού μας του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.

Επιπλέον έχει βραβευτεί από αρκετές αθλητικές ομάδες του νομού μας για την προσφορά του στον Αθλητισμό των Κυκλάδων και του νησιού μας, αλλά και από το αθλητικό ιστότοπο www.sportcyclades.gr. Έχει γράψει και έχουν δημοσιευθεί άρθρα του σχετικά με τον αθλητισμό του νησιού μας αλλά και του νομού μας τόσο στο sportcyclades όσο και σε άλλα αθλητικά site. Πιστεύει και ελπίζει με την εμπειρία που έχει στο χώρο του αθλητισμού να μπορέσει και εκείνος να συμβάλλει στην αθλητική ανάπτυξη του νησιού μας.