Σολάρης ΓιώργοςΣΟΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

 

Ο Γιώργος Σολάρης είναι σήμερα 30 ετών, παντρεμένος με την Αριάδνη Τσιπολίτη, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος στο ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι ιδιοκτήτης της ειδησεογραφικής ηλεκτρονικής πύλης Cyclades24.gr και ιδρυτικό μέλος της πρώτης Περιφερειακής Ένωσης Διαδικτυακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε στην Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας για 1,5 χρόνο.

Είναι Δάσκαλος παραδοσιακών χορών στο Λύκειο Ελληνίδων Σύρου από το 2007. Ακόμη, ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική ως δισκοθέτης σε διάφορα μπαρ της Σύρου και των Κυκλάδων.

Επιπλέον, αναλαμβάνει εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, πάρτι, εγκαίνια και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση που χρειάζεται μουσική και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η εμπειρία του, καθώς και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακατέχει (παράλληλα με τη σωστή γνώση στα είδη της μουσικής και στον χειρισμό των τραγουδιών), είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος σύμμαχός του, για να βγάλει εις πέρας μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει επιχείρηση που ασχολείται και με την διοργάνωση συναυλιών και event με γνωστούς τραγουδιστές του χώρου.

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το ραδιόφωνο.