ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Θεμιστοκλή

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Απόφοιτος Ι.Ε.Κ. Τεχνικών Ελέγχου Ρύπανσης και Εγκαταστάσεων Αντιρρύπανσης

«Στηρίζοντας τη προσπάθεια που γίνεται από τον συνδυασμό  «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Με σωστό προγραμματισμό και μέθοδο, να γίνει το νησί μας ο τόπος που ο καθένας ονειρεύεται να ζήσει.»

 

 

Βιογραφικό

Ο Νεκτάριος Αλυφαντής γεννήθηκε το 1973 στη Σύρο όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Πόπη Τσομπανά και πατέρας  δύο παιδιών, της Κατερίνας και του Θεμιστοκλή.

Το 1991 αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Σύρου και στη συνέχεια το 1995 αποφοίτησε από το Ι.Ε.Κ Πειραιά ως διπλωματούχος στην ειδικότητα: «Τεχνικός Ελέγχου Ρύπανσης και Εγκαταστάσεων Αντιρρύπανσης». Μιλάει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά.

Έχει εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου σε τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, ως υπεύθυνος πωλήσεων, στη λιανική και τη χονδρική, ως υπεύθυνος καταστήματος στα καταστήματα «Radioshack Σύρου» και «You store Σύρου» και ως εκπρόσωπος πωλήσεων στα καταστήματα «Γερμανός Σύρου», «Wind Σύρου» και «Vodafone Σύρου». Σήμερα δραστηριοποιείται ως ασφαλιστικός σύμβουλος στο γραφείο Interamerican Σύρου.

Έχει διατελέσει τακτικό μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, αναπληρωματικό μέλος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Βάρης – Μάννα.

Τα ενδιαφέροντα του είναι οι υπολογιστές, ο κινηματογράφος, η μουσική ενώ ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό αφού είναι ενήλικο στέλεχος  παγκόσμιας εθελοντικής κίνησης για παιδιά. Τις ελεύθερες ώρες του, τις περνά με την οικογένειά του.