ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) του Γεωργίου

Υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ.

Δημοτικός Σύμβουλος

Συντάσσομαι για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Γιώργου Μαραγκού, υποστηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014, μια προσπάθεια με εμφανή αποτελέσματα ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού μας. Σε αυτή την πορεία, θέλω να είμαι συνοδοιπόρος.

Βιογραφικό

Ο Μάνος Αρμακόλας γεννήθηκε το στην Ερμούπολη της Σύρου και μεγάλωσε στην περιοχή του Βροντάδου. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Σύρου.

Είναι υπάλληλος των ΕΛΤΑ Σύρου και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ταχυδρομικών Κυκλάδων. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων (προσωρινή διοίκηση).

Επί 25 έτη ήταν αθλητής του Ν.Ο. Σύρου στην κολύμβηση και το πόλο και πολλές φορές υπήρξε πανελληνιονίκης συλλόγων ανοικτής θαλάσσης στην κολύμβηση. Παλαίμαχος πια τα τελευταία χρόνια είναι μέλος του Δ.Σ. Παλαιμάχων Κολυμβητών / Πολιστών, εν ενεργεία διαιτητής Συνδέσμου Δ. Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων, αξιολογημένος στις Εθνικές Κατηγορίες (1992-2006) και μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Δ.Π.Ν. Κυκλάδων.

Στις εκλογές του 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» Δημοτικός Σύμβουλος.