ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΡΟΖΑ του Αλοϊσίου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Μεγάλωσα στη Άνω Σύρο, είναι ο τόπος που επέλεξα άλλωστε να κατοικήσω και μετά τον γάμο μου και να μεγαλώσω το παιδί μου.

Είναι ο επιβλητικός λόφος μας, ένα από τα στολίδια του νησιού μας. Έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη 5ετια  ένα πολύ κάλο project ανάπτυξής του  και μπορώ να συμβάλω κι εγώ ενεργά σε αυτό, παρέα με τον Γιώργο Μαραγκό  και με τον συνδυασμό του.

 

Βιογραφικό

Η Ρόζα Βαμβακάρη γεννήθηκε το 1980 στη Νίκαια Αττικής και έκτοτε ζει στην Άνω Σύρο. Είναι παντρεμένη με τον Μάρκο Δ. Ρούσσο, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, τη Μελίνα Ρούσσου.

Είναι απόφοιτος ΤΕΛ Σύρου στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης Τουριστικών Επαγγελμάτων. Είναι, επίσης, απόφοιτος ΙΕΚ Σύρου του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Υπήρξε  ιδιωτική υπάλληλος και διευθύντρια καταστήματος σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και ιατρικός επισκέπτης σε εταιρία με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό.

Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου και φίλος του Συλλόγου  Πελοποννησίων Σύρου. Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος  Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Άνω Σύρου.