ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του Χρήστου

Βοηθός Νοσηλευτή Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

«Το όραμά μου είναι να δω το νησί μου να ‘ανθίζει’ σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να το καταφέρει ο συνδυασμός ‘Η Σύρος που αξίζουμε’ του Γιώργου Μαραγκού, ολοκληρώνοντας το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Από την πλευρά μου, έχοντας υψηλή συναίσθηση χρέους και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες να βοηθήσω σημαντικά στον κοινωνικό τομέα.»

Βιογραφικό

Η Κυριακή (Κική) Βαρβαρήγου γεννήθηκε στην Ερμούπολη το 1973 και είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Μπιλάλη, Απόστρατο Αξιωματικό του Λ.Σ. (βαθμός Πλωτάρχη), με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Χρήστο. Είναι απόφοιτος της Μ.Τ.Ε.Ν.Σ. Σύρου (Μέση Τεχνική Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή) και σήμερα εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Είναι μέλος της Επιτροπής Υγείας και της Επιτροπής Βιβλιοθήκης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Σύρου, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Επαγγελματικού Λυκείου Σύρου.