ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΑΣΟΥΝΙΟΣ) του Αντωνίου

Πυροσβέστης
Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά

Θέτω εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του Μαΐου 2019 με τον συνδυασμό ‘Η Σύρος που αξίζουμε’, διότι πιστεύω ότι ο Γαλησσάς έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα από άτομα νέα, με όρεξη και φρέσκιες ιδέες. Η αγάπη για το χωριό μου αποτελεί για εμένα την κινητήριο δύναμη, προκειμένου να αναδείξω τον τόπο μου και να μοχθήσω ακόμη περισσότερο για το καλύτερο.

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Βουτσίνος του Αντωνίου και της Βεντούρας Βακονδίου γεννήθηκε στη Σύρο το 1989 και κατοικεί μόνιμα στον Γαλησσά. Είναι παντρεμένος με τη Ζωή, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Σύρου με την ειδικότητα «Τεχνικός Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου» και του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, με την ειδικότητα «Τεχνικός Μηχανών Θαλάσσης και Σκαφών Αναψυχής». Το 2012 και 2014 αποφοίτησε επιτυχώς από την Ακαδημία του Πυροσβεστικού Σώματος. Το 2015 εισήχθη στο προπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών», όπου και φοιτά ως σήμερα.

Από το 2012 υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ παράλληλα ασχολείται ενεργά με την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση που διατηρεί στον Γαλησσά η μητέρα του.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, ενώ από το 2016 είναι μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου. Επίσης, από το 2013 – 2018 διετέλεσε πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γαλησσά Σύρου, ενώ σήμερα παραμένει μέλος του Δ.Σ.