ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Ιωάννη

Δικηγόρος παρ΄Αρείῳ Πάγῳ

Θεωρώντας ότι η ενασχόληση των πολιτών με τις τοπικές υποθέσεις αποτελεί όχι μόνο δικαίωμα αλλά θεμελιώδη υποχρέωση και συνταγματικό καθήκον όλων μας για την ευημερία της κοινωνίας μας, που φανερώνει το μεγαλείο του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, αποφάσισα να συμμετάσχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ‘Η Σύρος που αξίζουμε’, προκειμένου να συμβάλλω κι εγώ με τις γνώσεις και την πείρα μου στην προαγωγή και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο μας και την τοπική κοινωνία για τη βελτίωση των όρων διαβίωσης των συμπολιτών μας.

Είμαι βέβαιος ότι ο μόλις προ πενταετίας εκλεγείς Δήμαρχός μας κ. Γιώργος Μαραγκός και οι συνεργάτες του, που απαρτίζουν τον συνδυασμό του, θα κερδίσουν την εκλογική μάχη του Μαΐου 2019, προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο τους, δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να κριθεί με ασφαλή και αντικειμενικό τρόπο από το έργο του μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα μιας πενταετίας.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το έτος 1958. Είναι πατέρας δύο ενήλικων τέκνων. Ασκεί τη μαχόμενη ελεύθερη δικηγορία επί 36 συνεχή έτη, διατελέσας και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου επί 9 έτη. Έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει εκλεγεί επί τρεις φορές ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, υπηρετώντας συγχρόνως ως Αντινομάρχης Κυκλάδων για 8 έτη.

Υπήρξε κατά καιρούς Πρόεδρος διαφόρων Πολιτιστικών και Φιλανθρωπικών Σωματείων, όπως του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναστάσεως και του Γηροκομείου του Αγίου Παντελεήμονα και είναι πληρεξούσιος δικηγόρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Η Αδελφότης Κασσίων».

Σήμερα είναι ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, εκλεγμένος από τα 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου – Ερμούπολης.