ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ

Σύμβουλος Ενεργειακών Έργων

Δημοτικός Σύμβουλος

Η Σύρος του 2020 έχει ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή ικανή να ολοκληρώσει τις ανοιχτές προκλήσεις έργων και αναπτυξιακών δυνατοτήτων του νησιού.

Συντάσσομαι με τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού ‘Η Σύρος που αξίζουμε’, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, γιατί πιστεύω ακράδαντα στην πολιτική και στη διοικητική  ικανότητα του ιδίου και της ομάδας του. Η πρώτη θητεία του, εν μέσω βαθύτατης οικονομικής κρίσης και πολιτικής αβεβαιότητας, κατέδειξε μια Δημοτική Αρχή στη διαρκή αναζήτηση λύσεων για τα τρέχοντα και τα χρονίζοντα προβλήματα της Σύρου.

Οι σημερινές προκλήσεις της Σύρου απαιτούν μια Δημοτική Αρχή με υψηλή αίσθηση καθήκοντος και αποδεδειγμένη πολιτική βούληση για αναγνώριση ευκαιριών για τον τόπο μας. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος στην πολιτική, ωστόσο είναι κάποιος ασυγχώρητος αν δεν ενεργεί άμεσα για τη διόρθωση αυτών.

Κατόπιν αυτών, δηλώνω ‘παρών’ στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού στο αυτοδιοικητικό κάλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2019.

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Ζουλουφός γεννήθηκε στη Σύρο το 1979 και είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης. Αποφοίτησε από το 1οΓενικό Λύκειο Σύρου και είναι πτυχιούχος Φυσικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στην ‘Παραγωγή και Διαχείριση Ηλεκτρικής Ενέργειας’. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη συμβουλευτική ενεργειακών έργων και μελετών συγχρηματοδοτουμένων έργων από το 2005. Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά άπταιστα

Είναι, επίσης, πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος Επιμελητηρίου Κυκλάδων από το 2017, ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και προεδρεύων Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείων Σύρου -Νάξου από το 2014 έως το 2016.

Από το 2011 εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος Σύρου-Ερμούπολης.