ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Μάρκου

Υπεύθυνος Πωλήσεων Εμπορικής Επιχείρησης

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης

Πριν από 5 χρόνια, ξεκίνησα να ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα για την Κοινότητα Ερμούπολης με τον συνδυασμό του Γιώργου Μαραγκού “Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ”. Όλο αυτό το διάστημα ως εκλεγμένος γνώρισα ανθρώπους, άκουσα τα προβλήματά τους και βοήθησα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Αγάπησα αυτό που έκανα και θα ήθελα να συνεχίσω το έργο μου, δίπλα στους συμπολίτες μου, επιλύοντας προβλήματα και διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους.

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Μανταδάκης γεννήθηκε το 1969 στην Ερμούπολη, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Κίκα Ζαράνη και έχει δύο γιους, 14 και 15 ετών.

Αποφοίτησε από το 2οΓενικό Λύκειο Σύρου το 1987 και στη συνέχεια εργάστηκε επί 16 χρόνια ως πωλητής στα νησιά των Κυκλάδων. Από το 2006 έως σήμερα, εργάζεται ως Sales Manager στην αντιπροσωπεία εμπορίας ειδών  household and beauty, «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο.Ε.», που δραστηριοποιείται σε όλο το Αιγαίο (Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Κυκλάδες, Κρήτη).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Πωλήσεις, Merchandising και marketing.

Από το Μάιο του 2017 διατηρεί με τη σύζυγό του το κατάστημα τουριστικών ειδών «ΚΙΚΑ», στην αγορά της Ερμούπολης.

Μιλάει Αγγλικά και τα ενδιαφέροντα του είναι οι υπολογιστές, το μπάσκετ και το ψάρεμα.

Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Κρητών Σύρου, στον οποίο έχει εκλεγεί δύο συνεχόμενες φορές και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Τον ελεύθερο χρόνο του τον περνάει με την οικογένεια του.