ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

Συγγραφέας, Λογίστρια

Η απόφαση συμμετοχής μου στις φετινές Δημοτικές Εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Μαραγκού αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο. Η προάσπιση των τοπικών συμφερόντων, προσπερνώντας κάθε εμπάθεια και πιθανές κομματικές αντιπαλότητες, είναι γεγονός αδιαφιλονίκητο γι΄ αυτά τα οποία πρεσβεύει. Θέτοντας κοινούς στόχους, προχωράμε όλοι μαζί, δίνοντας ώθηση σε νέους πολίτες του τόπου μας με ικανό και άξιο “οδηγό” αυτής της σύμπλευσης. Θέλουμε καλύτερη ποιότητα ζωής και αξίζουμε να την έχουμε. Ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, μια ανυπέρβλητη δύναμη και νέοι άνθρωποι με κοινό γνώμονα και πάθος για το νησί.

Ας αγωνιστούμε πλάι στον Γιώργο Μαραγκό κι ας τον εμπιστευθούμε για άλλη μια φορά, γιατί ως νέος άνθρωπος έχει καινοτόμες ιδέες με νέο ύφος και θα συνεχίσει να δίνει μοντέρνα πνοή και χρώμα που ταιριάζει να έχει η «Αρχόντισσα» των Κυκλάδων.

Μαζί λοιπόν για μια Σύρο που όλοι αξίζουμε!

Βιογραφικό

Η Μαρία Μαυράκη γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στην Αθήνα και τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στην Σύρο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Σπούδασε λογιστικά στην Αθήνα και είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency of Oxford University στα Αγγλικά. Εργάστηκε για 20 χρόνια ως βοηθός Λογιστή. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με την ζωγραφική και τη συγγραφή βιβλίων και ποιημάτων.

Σπουδάζει Βυζαντινή Αγιογραφία και Ιστορία Τέχνης στο εργαστήριο ζωγραφικής της σπουδαίας Ελληνίδας ζωγράφου Εύας Περσάκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing και ασφάλεια στον χώρο εργασίας με την υπογραφή αξιόλογων καθηγητών, όπως η κα Μαριλένα Τζωρτζάκη.

Είναι ενεργό μέλος στον Σύλλογο Γυναικών Σύρου και σύντομα θα εκδοθεί το τρίτο σε σειρά βιβλίο της που συνυπογράφουν από κοινού μαζί με την Ειρήνη Μπάιλα με απόλυτη επιτυχία τόσο για το νησί, όσο και για τις ίδιες.