ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΘΩΜΑΗ του Δημητρίου

Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης, Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τομέα της Ανάπτυξης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, αυτό που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω είναι η εκτίμηση και η στήριξη ενός μεγάλου μέρους των Συριανών, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς. Στόχος τόσο προσωπικός όσο και του συνδυασμού μας είναι η αναπτυξιακή πορεία της Σύρου για ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Με διάθεση αυτοκριτικής, με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συνεργασία μπορεί να γίνει εφικτό και το πλέον ανέφικτο.

Βιογραφικό

Η Θωμαή Μενδρινού γεννήθηκε το 1986 και κατοικεί μόνιμα στην Άνω Σύρο.

Είναι απόφοιτη της σχολής Οικονομίας Διοίκησης στο τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με κατεύθυνση «Ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», στο Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας.

Υπήρξε γραμματέας του Διευθυντή της Γ΄ Ορθοπεδικής Κλινικής ΚΑΤ και υποψήφιου Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Θανάση Αντωνόπουλου. Επίσης, εργάστηκε ως ασκούμενη στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Κυκλάδων.

Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2014, στις οποίες εξελέγη δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε». Το διάστημα 2014 – 2015 και 2018 έως σήμερα διετέλεσε και διατελεί πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ενώ από το 2015 ανέλαβε τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Πολιτισμού.

Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σύρου.