ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη

Αστυνομικός
Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας

Το «κάτι πρέπει να κάνω» πάντα λύνει περισσότερα προβλήματα από το «κάτι πρέπει να γίνει»! Με αυτή τη φιλοσοφία συμμετείχα, πριν 5 χρόνια, για πρώτη φορά στα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα για την Τοπική Κοινότητα Ποσειδωνίας, με την παράταξη «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ». Είχα την τιμή να εκλεγώ Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και μου δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στον τόπο που αποφάσισα να ζήσω και να δημιουργήσω την οικογένειά μου. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, που με εμπιστεύεται εκ νέου να είμαι δίπλα του, αυτή τη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ” την πιο σοβαρή και αξιόπιστη παράταξη για το Δήμο μας, συμμετέχοντας σε μια ομάδα με άξια στελέχη, με έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους, η οποία λειτουργεί με μεθοδικότητα για την υλοποίηση ενός κοινού στόχου και οράματος: Την ανάπτυξη, την ευημερία και την πρόοδο της Σύρου. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση όλων των κατοίκων της Σύρου, προκειμένου όλοι μαζί, με επιμονή, υπομονή, δυναμισμό, οργάνωση, ρεαλισμό και ελπίδα, να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας και τα παιδιά μας. Πάμε το νησί μας ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Νταλαχάνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και είναι παντρεμένος με τη Μαγδαληνή Ρούσσου του Σεβαστιανού (Γιαννάρης), με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Ανδρέα. Κατοικεί μόνιμα στα Άδειατα Ποσειδωνίας. Το 1996 κατετάγη, μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων, στην Ελληνική Αστυνομία και κατέχει το βαθμό του Αρχιφύλακα. Από το 2001 υπηρετεί στη Σύρο στο Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, ως Αναπληρωτής Γενικός Διαχειριστής των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας. Είναι, επίσης, Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», μέλος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλος του Δ.Σ του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, αντιπρόεδρος, γραμματέας και μέλος του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου και ταμίας και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Ποσειδωνίας.