ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Πέτρου

Ιδιωτική υπάλληλος
Απόφοιτος Τμήματος Σπουδών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό

Η απόφαση  της συμμετοχής μου στις φετινές δημοτικές εκλογές στο πλάι του Γιώργου Μαραγκού αφορά κατά κύριο λόγο στην αγάπη μου για το φιλόξενο νησί μας τη Σύρο, αλλά και για τους γεναιόδωρους σε όλα τα επίπεδα κατοίκους του. Οι  δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητα μας, μου έδωσαν το έναυσμα αλλά και το πείσμα να θέλω να έχω ενεργό ρόλο στην επίλυση τους, αλλά και στην καλυτέρευση της ζωής όλων μας.

“Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ” δεν είναι ουτοπία. Είναι στόχος, προγραμματισμός, όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα αγάπη για το νησί μας και τον συνάνθρωπο. Αυτά πρεσβεύω και αυτά θα πράξω.

Βιογραφικό

Η Χριστίνα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στη Σύρο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών. Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με πτυχίο στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και διανύει το δεύτερο έτος του μεταπτυχιακού της με θέμα την Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πολλαπλά σεμινάρια με θέμα την σύγχρονη επιχειρηματικότητα και την διοίκηση εταιριών, καθώς και την ολική ποιότητα διαχείρισης όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνη Περιφέρειας Σύρου σε μια από τις μεγαλύτερες  εταιρίες λιανεμπορίου τροφίμων, που δραστηριοποιείται  στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεί μέλος του Θεατρικού Πολιτιστικού Ομίλου Σύρου ο “Απόλλων” και ενεργή ερασιτέχνη ηθοποιό, ένεκα που το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη. Επίσης, διατελεί γραμματέας στο Inner Wheel Σύρου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.