ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Βασιλείου

Προϊστάμενος Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων Υπουργείου Τουρισμού

Η απόφαση μου να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές προήλθε από την ανάγκη εφαρμογής νέων πολιτικών και αποφάσεων που απαιτούνται στο χώρο του Τουρισμού αλλά και της Τουριστικής Επιτροπής του νησιού μας, εφόσον πρώτα θα έχω κριθεί από τους συμπολίτες μου. Η συνεργασία μου με όλα τα νησιά των Κυκλάδων, τους Δήμους, τους συλλόγους τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και το σύνολο των μελών της επιτροπής ανεξαρτήτου παράταξης, θεωρώ ότι μου έχουν προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες, τις οποίες ευελπιστώ να εφαρμόσουμε στο νησί μας.

Με την οργάνωση των θεσμικών φορέων, αλλά και την συνεργασία όλων τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορούν να είναι. Ο τουρισμός αφορά όλους μας και είναι υπόθεση όλων μας. Απαιτεί μεθοδολογία και στοχευόμενες δράσεις. Η επιμονή του Γιώργου Μαραγκού και των μελών της Παράταξης «Σύρος που αξίζουμε» να συμμετέχω στη προσπάθεια τους με γεμίζει εύθυνη αλλά και σιγουριά ότι με την συμμετοχή όλων θα πετύχουμε.

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Παράβαλος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Είχε την τύχη να μεγαλώσει στην Ερμούπολη της Σύρου σε μία εκπληκτική οικογένεια, η οποία του έδωσε όλα τα εφόδια προκειμένου σπουδάσει Τουριστικές Επιχειρήσεις, καθώς και να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην αγγλική και γαλλική γλώσσα. Τον επόμενο χρόνο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του Τουρισμού από τα 16 του χρόνια και δούλεψε σχεδόν σε όλους τους τομείς της ξενοδοχείας και της εστίασης. Τον Ιούνιο του 2003 διορίστηκε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κυκλάδων και από τον Μάρτιο του 2010 έχει την τιμή να προΐσταται της Υπηρεσίας έως και σήμερα.