ΠΕΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μάρκου

Ιδιωτικός υπάλληλος
Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φοίνικα

Η απόφαση να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές , πάρθηκε ύστερα από ώριμη σκέψη και με τη θέληση να συνεχίσω την δυναμική προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συναδέλφους του συνδυασμού “Η Σύρος Που Αξίζουμε” πριν από μία πενταετία, για την επίτευξη προόδου, την ανάδειξη του τόπου μας αλλά και την ευημερία των κατοίκων και επισκεπτών του Φοίνικα και του Βήσσα. Έως και σήμερα, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στη Τοπική μας Κοινότητα τη φροντίδα και την αναγνώριση που έχει ανάγκη.

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι συλλογικό έργο για το οποίο δεν έλειψε η πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής μας, οι οποίοι συνέβαλλαν με την συνεχή τους παρουσία και συνεργασία.

Ο πήχης έχει ανέβει, τα περιθώρια διόρθωσης λαθών και περαιτέρω βελτίωσης υπάρχουν. Για αυτό θέλω να δουλέψω και να προσφέρω όσα είναι δυνατόν, πάντα με την αρωγή των συμπολιτών μου.

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Περρής γεννήθηκε στη Σύρο το 1969. Μεγάλωσε στον τόπο που ζει ως και σήμερα, τον Φοίνικα, και είναι πατέρας ενός οκτάχρονου κοριτσιού. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Σύρου.

Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος κυρίως σε επισιτιστικές επιχειρήσεις, ενώ παλιότερα διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση στον Φοίνικα (παραδοσιακό καφενείο). Σήμερα, εργάζεται ως εποχιακός υπάλληλος (d.j.) σε cafe-bar του Φοίνικα. Αγαπημένες του δραστηριότητες είναι οτιδήποτε σχετίζεται με τη μουσική. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο ως παραγωγός μουσικών εκπομπών (ΚΟΣΜΟΣ 90, Αιγαίο 95.8, Prime Radio 100,3) για  22 χρόνια. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλά τοπικά ροκ συγκροτήματα παίρνοντας μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φοίνικα. Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας και μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.