ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης

Τεχνικός Υπολογιστών και Δικτύων

Αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του Γιώργου Μαραγκού και να συμπορευθώ με τον συνδυασμό “Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ” διότι πιστεύω πως όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο που ήδη έχει ξεκινήσει η παρούσα Δημοτική Αρχή. Θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να μένουν απλά στα λόγια και στην κριτική αλλά να συμμετέχουν ενεργά με πράξεις και φρέσκιες ιδέες.

Βιογραφικό

Ο Πάνος Πλαστουργός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και κατοικεί μόνιμα στη Σύρο από το 2009. Η μητέρα του, Αικατερίνη Βουτσίνου (Κατέ), γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Γαλησσά. Είναι παντρεμένος με την Πετρούλα Ρούσσου, νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου,  με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας με ειδίκευση στον κλάδο Πληροφορικής.

Είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης ComputerRepairCenter. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην εταιρεία ΟΤΕ Διεθνείς Λύσεις Α.Ε. ως Τεχνικός Δικτύων , στην τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα «Ο Λόγος των Κυκλάδων» ως υπεύθυνος σελιδοποίησης , στην VodafoneΣύρου ως υπεύθυνος εταιρικών πωλήσεων και στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Σύρου ως πωλητής.

Είναι, επίσης, μέλος του Σωματείου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου.