ΧΑΛΕΠΛΙΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Νικολάου

Συμβασιούχος Κοιν. Εργασίας
Απόφοιτος Ι.Ε.Κ. Μηχανογραφημένης Λογιστικής

Μεγάλωσα στη Σύρο και την αγαπώ πολύ. Αναγκάστηκα να φύγω για κάποιο διάστημα, όμως η αγάπη μου για το νησί με έφερε πίσω. Ερχόμενη πίσω, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, επειδή πιστεύω πώς ο καθένας από εμάς οφείλει στον εαυτό του και στους άλλους να δραστηριοποιηθεί ως ενεργός πολίτης και να υπηρετήσει τη συλλογική κοινωνική συνείδηση, ειδικότερα σε μία περίοδο που δεν υπάρχει χώρος για αδιαφορία. Διαθέτω όρεξη, πάθος, χρόνο και ιδέες. Έχω μάθει να λειτουργώ ομαδικά και θέλω να μου δοθεί η δυνατότητα να συν-προτείνω και συν-αποφασίζω για θεσμούς, δραστηριότητες, έργα, που θα συντείνουν στην δημιουργία ενός Ιστορικού Δήμου, ο οποίος θα γίνει πρότυπο στην Ελλάδα. Το ίδιο όραμα και στόχο είχε και έχει ο Δήμαρχος μας, ο Γιώργος Μαραγκός. Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή η πρόταση του Δημάρχου να τον βοηθήσω στο δύσκολο έργο που έχει ξεκινήσει πριν 5 χρόνια και το οποίο, με την ίδια επιτυχία, θέλει να συνεχίσει, να σταθώ δίπλα του και να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φτιάξουμε ακόμα καλύτερα τον τόπο μας και την ζωή των συμπολιτών μας.

Βιογραφικό

Η Δέσποινα Χαλεπλιόγλου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στη Σύρο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Σύρου και στη συνέχεια από το Ι.Ε.Κ. «ΣΧΟΛΕΣ ΓΡΑΜΜΗ» με την ειδικότητα Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Επίσης, είναι απόφοιτος του τμήματος ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ στην ειδικότητα της αισθητικής άκρων. Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα.

Είναι συμβασιούχος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ., ενώ στο παρελθόν υπήρξε ιδιοκτήτρια Πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ και γραμματέας σε εταιρείες.