Περρής ΓιώργοςΠΕΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Φοίνικα, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δημοτική Ενότητα Ποσειδωνίας

 

Ο Γιώργος Περρής, ετών 49, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον τόπο που ζει ως και σήμερα, τον Φοίνικα Σύρου και είναι πατέρας ενός οκτάχρονου κοριτσιού. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Σύρου.

Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος κυρίως σε επισιτιστικές επιχειρήσεις, ενώ παλιότερα διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση στον Φοίνικα (παραδοσιακό καφενείο). Σήμερα, εργάζεται ως εποχιακός υπάλληλος (d.j.) σε cafe-bar του Φοίνικα.

Αγαπημένες του δραστηριότητες είναι οτιδήποτε σχετίζεται με τη μουσική. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο ως παραγωγός μουσικών εκπομπών (ΚΟΣΜΟΣ 90, Αιγαίο 95.8, Prime Radio 100,3) για  22 χρόνια. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλά τοπικά ροκ συγκροτήματα παίρνοντας μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φοίνικα.

Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας, μέλος της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων και μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.