Ρουσσουνέλος ΑποστόληςΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Τουριστικός Επιχειρηματίας

Δημοτική Ενότητα Άνω Σύρου

 

Ο Ρουσσουνέλος Απόστολος, 52 ετών, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Μαριάννας και του Μιχαήλ.

Είναι ασφαλιστικός σύμβουλος και συνεργάζεται με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες. Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Σπούδασε στην ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού, απ’ όπου αποφοίτησε το 1984. Το 1986 πήρε αριστείο στις κατευθυντήριες γραμμές του Ε.Ν. μετά από σειρά εξετάσεων. Το 1995 έγινε ασφαλιστικός σύμβουλος της ΙNTERAMERICAN. Το 2010-2011 μέσω της EURECO ACADEMY πέρασε επιτυχώς και κατέχει το τίτλο του financial planning. Επίσης, το 2011 παρακολούθησε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα τον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό, ενώ το 2012 παρακολούθησε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με θέμα τη Χρηματοοικονομική Συμπεριφορική.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» και έως σήμερα διατελεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Συμμετέχει σε πολιτιστικούς καθώς και σε αθλητικούς συλλόγους, είναι μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά του.