Στίνη ΗρώΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ-ΣΤΙΝΗ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ)

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης,  Αναπληρώτρια Ειδικής Αγωγής, Διεκπεραίωση Διοικητικών Υποθέσεων

Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

 

Η Αργυρώ (Ηρώ) Στίνη – Δεληγιάννη κατάγεται από την Ίο και τη Νεάπολη Λακωνίας, έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, ζει όμως τα τελευταία 20 χρόνια στην Σύρο. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Δεληγιάννη και έχουν δυο παιδιά.

Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΣΥΡΟΥ, στην ειδικότητα «Τεχνικών Τηλεπληροφορικής» και στη συνέχεια, από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στην ειδικότητα «Προσχολική Αγωγή – Ημερήσια Φροντίδα Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες».

Έχει εργαστεί στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου καθώς και στο Ε.Ε.Ε.Κ Σύρου ως αναπληρώτρια ΕΒΠ. Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως αναπληρώτρια στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σύρου

Μιλαει Αγγλικά και Ιταλικά.

Είναι μέλος του Συλλόγου Στήριξης ΑμεΑ & ΑμεΕΕΑ Κυκλάδων «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαζαρέτων Σύρου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης και μέχρι σήμερα διατελεί πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με ακεραιότητα,  και ευθύτητα, επιδιώκει να συμβάλει αποτελεσματικά για την  ανάπτυξη της Σύρου μέσα από τη θέση που ο Συριανός δημότης  την τίμησε με την ψήφο του το 2014.

Πιστεύει ακράδαντα πως οι κοινοί στόχοι που μας ενώνουν  και αφορούν άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας. Η Σύρος μπορεί και αξίζει να βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει ως κέντρο των Κυκλάδων!