Γιώργος Μαραγκός (frame)Εισαγωγικό σημείωμα Γιώργου Μαραγκού

Ο Γιώργος Μαραγκός, 44 ετών σήμερα, είναι παντρεμένος με την Φανή Μουστάκα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ισίδωρο και τον Χρήστο. Είναι σύμβουλος διοίκησης έργων και ιδιοκτήτης της εταιρείας EXELIXIS – Σύμβουλοι Τεχνολογίας & Ανάπτυξης.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας όπου και αποφοίτησε το 1993. Κατά την διάρκεια της 20-ετούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, δραστηριοποιήθηκε στην ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων Η/Υ, στην εκπόνηση οικονομικών και τεχνικών μελετών, για φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και στον σχεδιασμό, στην ωρίμανση και παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων ιδιωτικών και δημόσιων επενδύσεων. Έχει αρθρογραφήσει σε τεχνικά και οικονομικά έντυπα ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην σχεδίαση και υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών ΣΕΚ, ενώ το διάστημα 2011-2013 υπήρξε Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων καθώς και μέλος πλήθους επιτροπών ως εμπειρογνώμονας στο πεδίο της επιστημονικής του γνώσης.

Συμμετέχει σε φιλανθρωπικούς και πολιτιστικούς συλλόγους ενώ, στον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με το ψάρεμα, το κυνήγι και την μουσική.

 

Γιώργος Μαραγκός – Βιογραφικό (PDF)