Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ.

Με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ., Νομικό Σύμβουλο της Υπουργού Τουρισμού και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικών Λιμένων, κ. Κωνσταντίνο Ζήκο και με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων, κ. Μιχάλη Παράβαλο, πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας το πρωί της Παρασκευής (29.08.2014) ο νέος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργος Μαραγκός και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θάνος Φώσκολος, ο οποίος σύντομα θα αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Τουρισμού – Πολιτισμού .

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Η δομή και το περιεχόμενο του υπό εκπόνηση πλάνου τουριστικής προβολής της Σύρου το οποίο, κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υποβληθεί προς έγκριση στον ΕΟΤ – όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία – προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων.
  • Η ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σύρου.
  • Η δημιουργία φακέλου και η υλοποίηση αναγκαίων υποδομών για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Τέλος, κρίνεται σκόπιμο αναφοράς ότι, προσυμφωνήθηκε μία πιο ειδική μορφή συνεργασίας με τον κύριο Ζήκο, όσον αφορά στον σχεδιασμό, στην ωρίμανση και στην υλοποίηση τουριστικών υποδομών του νησιού. Για το είδος και την μορφή της συνεργασίας θα ακολουθήσει σχετικό δελτίο τύπου.

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης

  Η Σύρος που αξίζουμε

Απαντήστε