Τελετή έναρξης Συριανού Καρναβαλιού

Τελετή έναρξης Συριανού Καρναβαλιού

Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2018, σας προσκαλούμε, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00, στην πλατεία Μιαούλη, να φορέσουμε τα αποκριάτικα κοστούμια μας και να κηρύξουμε όλοι μαζί την έναρξη του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2018.

Οι καρναβαλικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις στολές τους και στην συνέχεια το γνωστό μουσικό συγκρότημα Walkman the band θα μας ξεσηκώσει με ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Οι Walkman the band ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία τον Οκτώβρη του 2014 με έδρα τον Πειραιά!

Η αγάπη τους για τη μουσική ήταν αρκετή για να ενώσουν ιδέες, απόψεις και πολλή δουλειά και να ξαναζωντανέψουν ελληνικές και ξένες επιτυχίες αγαπημένων δεκαετιών!

Τα live των Walkman σύντομα μετατράπηκαν σε ξέφρενα party και αυτό όχι μόνο έδωσε δύναμη στην μπάντα να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, αλλά με ακόμα περισσότερη όρεξη και δουλειά να είναι πλέον μια από τις καλύτερες Party Bands!!!

Η Αγάπη, ο Άλεξ, η Μαριλένα, ο Bill και ο Νίκος, κρατούν στα χέρια τους την πιο επιτυχημένη συνταγή στη διασκέδαση, με ένα non stop playlist που θα ξεσηκώσει και το πιο απαιτητικό κοινό.

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 200 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, οι Walkman είναι μια διαφορετική πρόταση για όσους θέλουν όχι μόνο να τραγουδήσουν αλλά και να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως με τραγούδια που θα ξαναθυμηθούν οι παλιοί και θα ανακαλύψουν οι πιο νέοι!!!

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε στους ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς!

Με τους Walkman the band όσοι δε γνωρίζουν μαθαίνουν κι όσοι γνωρίζουν τραγουδάνε.

Και όλοι μαζί…… ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!