Συνάντηση με τους τοπικούς αθλητικούς φορείς ποδοσφαίρου

Συνάντηση με τους τοπικούς αθλητικούς φορείς ποδοσφαίρου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, μεταξύ του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού και όλων – για πρώτη φορά – των τοπικών φορέων του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, στο γραφείο Δημάρχου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης, το μέλος της Ε.Π.Σ Κυκλάδων κ. Γιάννης Δαλέζιος, οι εκπρόσωποι του Α.Σ. Σύρος 2002 κ.κ. Δημήτρης Κάμπαξης και Βάλια Κάμπαξη, η εκπρόσωπος των Κανονιέρηδων Σύρου κα Γεωργία Ρούσσου, ο εκπρόσωπος του Νέου Α.Ο. Σύρου κ. Γιάννης Βαμβακούσης, οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Πάγου Σύρου κ.κ. Άκης Μανωλιός και Μάρκος Δαλέζιος, η εκπρόσωπος του Α.Ο. Αίαντας Σύρου κα Φραντζή Ευαγγελία, η εκπρόσωπος του Α.Ο. Περσέας Σύρου κα Κωνσταντίνα Κοσμά και ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος.

Προτεραιότητα στην ατζέντα της συζήτησης δόθηκε στα τρέχοντα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τα επτά (7) συριανά σωματεία και την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, τα οποία σχετίζονται, κατά κύριο λόγο, με τη λειτουργία των δημοτικών αθλητικών χώρων, αλλά και με τη δυσχερή οικονομική κατάσταση των συλλόγων.

Επίσης, συζητήθηκαν οι δύο κοινές αθλητικές δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στη Σύρο με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και την Ε.Π.Ο, και αφορούν σε ένα Τουρνουά 5 x 5 στην Πλατεία Μιαούλη, στα πρότυπα του LG AegeanBall Festival, με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών, το καλοκαίρι του 2019, και σε ένα Τουρνουά προεπιλογής εθνικών ομάδων, τον Ιανουάριο του 2019.

Ολοκληρώνοντας, όλοι οι παρευρισκόμενοι,  σε κλίμα ομοθυμίας και συνεργασίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη με την επιπλέον παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Γουλιέλμου Πρίντεζη, των αρμόδιων  Αντιδημάρχων και της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού.