Βραβείο για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στα Tourism Awards 2019

Βραβείο για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στα Tourism Awards 2019

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση απέσπασε δικαιωματικά το νησί μας, με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης να κατακτά το Silver βραβείο στην κατηγορία Specialty Travel / Aθλητικός Τουρισμός στα Tourism Awards 2019 για την Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων. Ο μοναδικός Δήμος στις Κυκλάδες ο οποίος ξεχώρισε και βραβεύτηκε στην εν λόγω κατηγορία. 

Η συγκεκριμένη εξαιρετική διάκριση για το νησί μας αποδεικνύει ότι η στρατηγική της Δημοτικής Αρχής για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού και της Σύρου, καθώς και για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσω της διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς ακτινοβολίας με τη συνδρομή και συνεργασία τοπικών συλλόγων και σωματείων, επαγγελματιών του τουρισμού, εταιρειών, επιχειρηματιών, αλλά και τοπικών φορέων, αποδίδει καρπούς και ενισχύει το αποτύπωμα του νησιού μας στον παγκόσμιο τουριστικό και αθλητικό χάρτη.

Στην τελετή απονομής των βραβείων Tourism Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Marketing Greece και του ΞΕΕ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στην Αθήνα, παρίσταντο ο Εντεταλμένος Αθλητισμού κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης και η Ειδική Συνεργάτης Δημάρχου στα Τουριστικά κα Άννα Μαρούλη, οι οποίοι και παρέλαβαν το βραβείο.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη αρωγή στην υλοποίηση και στήριξη αυτών των διοργανώσεων, τους φορείς, τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις καθώς και τα μεμονωμένα άτομα ή τις ομάδες ατόμων, που συνέβαλαν σε αυτή την διάκριση.