Ο Βαγγέλης Περρής, υποψήφιος του συνδυασμού «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ»

Ο Βαγγέλης Περρής, υποψήφιος του συνδυασμού «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ»

Βιογραφικά στοιχεία

Ο Βαγγέλης Περρής γεννήθηκε στο Βροντάδο. Η οικογένειά του είναι πρόσφυγες. Τελείωσε το σχολείο στη Σύρο. Σπούδασε αρχιτεκτονική. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και διευθυντικό στέλεχος στα μεγαλύτερα περιοδικά και εφημερίδες. Δημιούργησε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Από όλα τα μέσα που εργάστηκε προσπάθησε να αναδείξει το νησί της καταγωγής του. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό-συγγραφέα Χαρά Κατσαρή, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

 

 

 

«Η Σύρα είναι η πατρίδα μου. Φιλοξένησε τους παππούδες μου. Έδωσε ευκαιρίες  στους γονείς μου. Στους δρόμους της δημιούργησα φιλίες ζωής. Στα σχολεία της έμαθα γράμματα. Της χρωστάω πολλά. Ευγνωμονώ το παρελθόν της και νοιάζομαι για το μέλλον της. Όχι θεωρητικά, πρακτικά. Η συμμετοχή μου στα κοινά είναι εδώ και χρόνια δεδομένη. Με συγκεκριμένο, μεγάλο όραμα το οποίο συμπίπτει με αυτό που έχουν και άλλοι δημιουργικοί Συριανοί. Συναντηθήκαμε από διαφορετικές αφετηρίες στη «Σύρο που αξίζουμε». Έχουμε μπροστά μας κοινό δρόμο, είμαστε αποφασισμένοι να συνδυάσουμε την πείρα με την τόλμη, την οργάνωση με τη φαντασία. 

Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού για ένταξή μου στον συνδυασμό. Θα γίνει τεράστια, αν συνοδευτεί από την επιδοκιμασία των συμπατριωτών μου.»