Συνάντηση Δημάρχου με τον Όμιλο Κυνόφιλων Σύρου

Συνάντηση Δημάρχου με τον Όμιλο Κυνόφιλων Σύρου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ομίλου Κυνόφιλων Σύρου κ. Νίκο Μιχάλοβιτς και μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαραγκός, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πάγου κ. Δημήτρη Νομικού και της υποψήφιας Συμβούλου κας Ελισάβετ Μπιρμπίλη.

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου παρουσίασαν το έργο τους και τόνισαν ότι ο Όμιλος Κυνόφιλων Σύρου είναι ένας εκ των δύο πλέον δραστήριων Ομίλων Κυνοφιλίας στην Ελλάδα. Εξέφρασαν, επίσης, την απόλυτη ικανοποίησή τους για τη  συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα στο θέμα της διοργάνωσης διεθνών εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν το νησί μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κ. Δήμαρχος, από την πλευρά του, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή συνεργασία του Ομίλου με τη Δημοτική Αρχή, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας, εστίασε στη σημασία των διεθνών διοργανώσεων για την ανάδειξη και προβολή του τόπου μας..

Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν τα εξής:

  • Η διερεύνηση χώρου κατάλληλου για την πραγματοποίηση της διεθνούς διοργάνωσης με θέμα τη μορφολογία των σκύλων, τον Ιούνιο 2019, με 200 συμμετοχές μέχρι στιγμής.
  • Ο προγραμματισμός τριήμερης διεθνούς διοργάνωσης με θέμα τη μορφολογία σκύλων και την υπερπήδηση εμποδίων (Αγώνες Agilities), στην Πλατεία Μιαούλη, τον Σεπτέμβριο του 2020.