Συνέντευξη Δημάρχου στο ΣΥΡΟΣ TV1

Συνέντευξη Δημάρχου στο ΣΥΡΟΣ TV1

 

 

Σε συνέχεια επίσημης πρόσκλησης από το τοπικό κανάλι ΣΥΡΟΣ TV1, η οποία απευθύνθηκε προς τον επικεφαλής του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε» και υποψήφιο Δήμαρχο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, κ. Γεώργιο Μαραγκό, πραγματοποιήθηκε τηλεοπτική συνέντευξη την Μ. Δευτέρα 22-4-2019 και ώρα 9.00 μ.μ. σε εκπομπή του κ. Κομνηνού Στρογγύλη. Ο κ. Γ. Μαραγκός με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να παρευρίσκεται σε προγραμματισμένη συγκέντρωση προεκλογικού χαρακτήρα του συνδυασμού μας, από την οποία όμως αποχώρησε νωρίτερα από το αναμενόμενο, προκειμένου να μεταβεί στο στούντιο του καναλιού ΣΥΡΟΣ TV1 για την πραγματοποίηση της συνέντευξης.

 

Η συνέντευξη κινήθηκε κυρίως σε θέματα που αφορούσαν τόσο το έργο που έχει παραχθεί από την τρέχουσα δημοτική αρχή με μεγάλα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα, κατά την περίοδο 2014-2019, όσο και σε ζητήματα που αφορούν την επόμενη δημοτική περίοδο που θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υλοποίηση επενδύσεων μέσα σε ένα δύσκολο και σκληρό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, οι οποίες θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάκαμψη του νησιού μας σε τομείς όπως η ενέργεια, το περιβάλλον, η διαχείριση απορριμμάτων και η δημιουργία οικονομικού αντικειμένου και θέσεων εργασίας.

 

Τονίζεται ότι η ανωτέρω πρόσκληση παρουσίας και συμμετοχής στην χθεσινή εκπομπή του καναλιού ΣΥΡΟΣ TV1, απευθύνθηκε ομοίως και προς τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο» και υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Νίκο Λειβαδάρα, ο οποίος όμως δεν παραβρέθηκε, γεγονός το οποίο στέρησε από τους δημότες μας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν εποικοδομητικό διάλογο, επί τη βάσει στοιχείων, τεκμηρίων και επιχειρημάτων, όπως επιτάσσει η προεκλογική περίοδος, στο πλαίσιο της δημοκρατικής έκφρασης των απόψεων και των προτάσεων κάθε πλευράς.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρη την χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γ. Μαραγκού ΕΔΩ.