Επίσκεψη Εργασίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, Πέμπτη 8/12/2022

Επίσκεψη Εργασίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, Πέμπτη 8/12/2022

Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου, συνοδευόμενος από τους συμβούλους κ.κ. Νίκο Σκευοφύλαξ, Ρόζα Ξανθάκη, Δημήτρη Κοσμά, Δομένικο Σαγκινέτο, Απόστολο Ρουσσουνέλο, Στυλιανό Τρουμπετάκη και Ιωάννη Μαραγκό.

Η συζήτηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Ρούσσο, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου, διάρκειας δύο ωρών, έγινε σε ένα ζεστό, φιλόξενο και εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις προοπτικές ανάπτυξης του νησιού μας, των έργων και τις δράσεις που θα συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτήν, καθώς και για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Επίσης, έγινε αναφορά στα βασικότερα θέματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Σύρου και πώς μπορούν αυτά να ξεπεραστούν.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος αφού παρουσίασε τις δυνατότητες και τους τομείς ανάπτυξης, στους οποίους έχει επενδύσει το Επιμελητήριο αποτελεσματικά τα τελευταία χρόνια, δήλωσε πως το Επιμελητήριο Κυκλάδων διαχρονικά επιθυμεί και επιδιώκει τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και θέτει τις δυνάμεις του στη διάθεση κάθε Δημοτικής Αρχής, εφόσον το επιθυμεί, για την ανάπτυξη και την ευημερία κάθε νησιού.

Μόνο με ενότητα, κοινή συνεργασία με τους Φορείς και με αφύπνιση/συμμετοχή της Συριανής κοινωνίας, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και προοπτικές, που θα υλοποιηθούν στοχευμένα, με μόνο σκοπό την ανάπτυξη, την ευημερία και την επιτυχία, με στόχο η Σύρος να καταστεί ουσιαστική και δυναμική πρωτεύουσα των Κυκλάδων.